Bestelling

Op het moment dat u de bestelling in het winkelmandje plaatst, en vervolgens afrekent dan gaat u de koopovereenkomst aan. In het betaalproces kunt u een account aanmaken (niet verplicht) en zo de (eventuele) volgende keer makkelijker en sneller een bestelling plaatsen. Het is belangrijk dat u uw gegevens goed controleert, om verdere problemen te voorkomen. Uw gegevens blijven uiteraard strikt geheim, en worden niet met derden gedeeld.

U kiest bij verzendmethode de door u gewenste optie. U kunt kiezen uit bezorgen op een door u gekozen adres, of u kiest ervoor om het pakket af te halen bij parcelshop. U bevestigt de bestelling en kiest uw betaalmethode. Indien een betaling mislukt of u kiest voor overschrijving zullen wij wachten tot het bedrag bijgeschreven is op onze rekening. Mocht u daarover twijfelen, neem dan even contact met ons op via de mogelijkheden die aangeboden worden op de contactpagina.

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verwerken. De pakketdienst haalt ieder dag tussen 15.00 en 18.00 de bestelling op bij ons magazijn, gevestigd in Praag, Tsjechië. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn inclusief verzendkosten. Levering verloopt via de postbode of pakketbezorgen van UPS. Over het algemeen zal de aflevering tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. U krijgt van UPS een mail met het exacte tijdsvak.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Binnen 3-5 werkdagen.


Reviews

Luxury Rose

Tevreden klanten

Hakim

Ik kocht de 'Premium X Red' voor mijn vriendin, ze was erg verrast en helemaal tevreden mee. Eindelijk een paar bloemen die langer dan een week meegaan.

Sabine

Toen mijn vriend en ik een jaar samen waren, gaf hij me deze prachtige roos in glas, een jaar later ziet deze roos er nog steeds geweldig uit.

D. Jansen

Ik heb voor onze B&B vier Rozen in stolp gekocht, dit geeft de kamers een geweldige luxe uitstraling. Gasten zijn enorm verrast.

Petersen

Vorige maand, waren mijn vrouw en ik 10 jaar getrouwd. Ik gaf haar toen de Premium X Rose met giftbox. Ze was er erg blij mee en ik ook.

Carola

Heel blij mee!

Emma

👍 👍 👍

Rita

Prachtig!

Mesut

Snelle levering en met mooie giftbox.

Petra

Ik ben zeer tevreden, het was een geweldig cadeau om te geven.

Sebastiaan

Een prachtig cadeau ontvangen. Erg blij mee.
Lees meer