Bestelling

Op het moment dat u de bestelling in het winkelmandje plaatst, en vervolgens afrekent dan gaat u de koopovereenkomst aan. In het betaalproces kunt u een account aanmaken (niet verplicht) en zo de (eventuele) volgende keer makkelijker en sneller een bestelling plaatsen. Het is belangrijk dat u uw gegevens goed controleert, om verdere problemen te voorkomen. Uw gegevens blijven uiteraard strikt geheim, en worden niet met derden gedeeld.

U kiest bij verzendmethode de door u gewenste optie. U kunt kiezen uit bezorgen op een door u gekozen adres, of u kiest ervoor om het pakket af te halen bij parcelshop. U bevestigt de bestelling en kiest uw betaalmethode. Indien een betaling mislukt of u kiest voor overschrijving zullen wij wachten tot het bedrag bijgeschreven is op onze rekening. Mocht u daarover twijfelen, neem dan even contact met ons op via de mogelijkheden die aangeboden worden op de contactpagina.

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verwerken. De pakketdienst haalt ieder dag tussen 15.00 en 18.00 de bestelling op bij ons magazijn, gevestigd in Praag, Tsjechië. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn inclusief verzendkosten. Levering verloopt via de postbode of pakketbezorgen van UPS. Over het algemeen zal de aflevering tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. U krijgt van UPS een mail met het exacte tijdsvak.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Binnen 3-5 werkdagen.