Mini Roos Champagne

Sale!

Oorspronkelijke prijs was: €110,00.Huidige prijs is: €98,00.

Een perfect cadeau voor een speciaal persoon in jouw leven, een persoon die veel voor jou betekent of die jouw hart sneller laat kloppen. Deze roos in glazen stolp is een kopie uit “The Beauty And The Beast”. Deze roos blijft tot wel 5 jaar mooi van vorm en kleur.

Let op! Onze rozen zijn echte rozen, wat betekent dat niet één roos hetzelfde is. De werkelijke roos kan dus afwijken van de afbeelding.

UITVERKOCHT

Beschrijving

De rozen komen van de beste rozen-farms in Ecuador en Spanje, daar kunnen de rozen groeien onder de beste omstandigheden die er wereldwijd maar te krijgen zijn. Dankzij dit fantastische klimaat, waarin het nooit te heet of te koud wordt, zijn de rozen van topkwaliteit. En dankzij onze geweldige medewerkers kunnen wij genieten van deze prachtige combinatie. Deze roos in glazen stolp is een geweldig luxe artikel voor een bijzonder scherpe prijs.

Verzorging
Om zo lang mogelijk van deze prachtige roos te genieten is het belangrijk om er goed voor te zorgen. Eén voordeel, ze hoeven geen water. Maar het is belangrijk dat u de glazen stolp met roos niet in de volle zon zet, en natuurlijk ook altijd binnen neerzet. Daarnaast moet u de roos niet teveel aanraken, en laat ook de glazen stolp zoveel mogelijk over de roos heen. Zo wordt de roos niet stoffig en is deze niet kwetsbaar voor externe invloeden. Voorkomt daarnaast ook grote temperatuurverschillen.

Het glas van de stolp wordt natuurlijk een keer stoffig, deze kunt u gewoon met een droge of vochtige doek schoonmaken. En af en toe de stolp van binnen en buiten schoonmaken met glasreiniger is ook prima, maar wees voorzichtig met het er afhalen en plaatsen van de stolp, pas op de kwetsbare bladeren van de roos en de stam.

Extra informatie

Kleur

Formaat

Formaat Roos Kop

Land van herkomt

Artikelnummer: mini-champagne Categorie: